Este debate contiene 1 respuesta, tiene 2 mensajes y lo actualizó  DrRomeu hace 4 años, 4 meses.

 • Autor
  Publicaciones
 • #1300

  InesRG
  Participante

  Sóc una recent llicenciada en Psicologia, tinc 26 anys.

  Fa 5 anys i mig, vaig patir un accident de trànsit greu (un mes en coma i 1 any en cadira de rodes). A l’any i mig de l’accident vaig començar a patir, sobretot, malsons de tipus: atropellades, accidents molt grans…

  Avui en dia, ja m’he trencat un dit i m’he deixat el cap i la boca a terra en els malsons que pateixo casi a diari. No recordo casi mai els malsons ni en el moment de despertar. Tinc por sobretot de dormir-me i tornar a trencar-me en les caigudes, però no pateixo insomni ni problemes de son (excepte els crits d’horror i les caigudes de cap).

  Penso contínuament en la vida-mort, intento valorar i viure el present però pensant en el que es pot perdre i això em provoca records, tensió i por.

  Em recomanaria, com a factible solució, acudir a una sessió d’hipnosi? Serviria? O és quelcom que, com a part de dol, no es tancarà mai?

  Moltes gràcies!

 • #1303

  DrRomeu
  Participante

  Explicas símptomes d’un trastorn per ansietat postraumàtica. Incloc com a trauma l’accident en si, i les seves seqüeles.

  Hauràs de buscar la col·laboració d’un psiquiatra, perque és un trastorns amb base molt orgànica i cal combinar medicació i teràpia psicològica. La hipnosi por anar molt bé com a psicoteràpia, pero cal avaluar en cada persona quina es l’estratègia psicologica mes adeqüada.

Debes estar registrado para responder a este debate.